Töihin meille?

Tarjoamme hiilinegatiivisia ja digitaalisia palveluja kuvausliikkeille. Meillä työskentelee osaajia niin kuvanviimeistelyssä, kuvatuotannossa, pakkaamossa, asiakaspalvelussa, markkinoinnissa kuin hallinnollisissa tehtävissä.

Avoinna olevat tehtävät listautuvat tälle sivulle kohtaan Avoimet työpaikat. Voit myös halutessasi lähettää meille avoimen hakemuksen sähköpostitse osoitteella: hr@ecolor.fi.

Kausityöntekijöidemme rekrytointi syksyn 2024 sesonkiin on käynnissä heinäkuun loppuun saakka. Olisitko sinä etsimämme osaaja?

Ecolor on yksi Suomen Parhaista Työpaikoista

Meillä on Great Place To Work® -sertifikaatti tunnustuksena hyvästä työntekijäkokemuksesta: meillä viihdytään ja meihin luotetaan työnantajana.

Parhaat Työpaikat Suomi 2024

Ecolor työnantajana

Palkkaamme vuosittain kymmeniä kausityöntekijöitä erilaisiin tehtäviin kuvauspalveluiden tuotantoon ja asiakaspalveluun. Tämän lisäksi meillä työskentelee reilut kolmekymmentä henkilöä vakituisesti. Henkilöstö on arvokkain voimavaramme – meille on tärkeää, että meillä voidaan ja viihdytään hyvin! Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä ja mahdollisuuksia kehittyä urallasi. Ecolorilaisena käytössäsi on myös monia henkilöstöetuja.

Syksyn 2023 kausirekryt herättivät kiinnostusta – 657 kertaa kiitos! >>

Näin kausityöntekijämme arvioivat Ecolorin

Ecolor työnantajana

NPS 60
Ecolor työpaikkana
Ecolor työpaikkana rekry
Ecolor työnantajana työpaikka rekryrointi rekry kesätyö kausityöntekijä
Ecolor työnantajana työpaikka rekryrointi rekry kesätyö kausityöntekijä

Haluaisitko tehdä kanssamme kuvaajien arjen helpoksi?

Töihin Ecolorille
Pakkaamo, Aino
Asiakaspalvelu, Heidi

Avoimet työpaikat

Parhaat Työpaikat Suomi 2024