Great Place To Work ®

Ecolor Suomen Parhaiden Työpaikkojen joukkoon

Ecolor osallistui Great Place To Work® -henkilöstötutkimukseen ensimmäistä kertaa vuonna 2023 ja täytti sertifioinnin kriteerit. Great Place To Work -sertifioiduista yrityksistä 50 korkeimmat pisteet saanutta julkaistaan Suomen Parhaat Työpaikat -listalla vuosittain. Ecolor Oy ylsi hienosti mukaan tälle arvostetulle listalle maaliskuussa 2024.

Great Place To Work® on julkaissut jo yli 20 vuoden ajan Suomen Parhaiden Työpaikkojen -listan, joka perustuu henkilöstötutkimuksissa mitattuun työntekijäkokemukseen ja analyysiin yrityksen kulttuurista.

”Meille hyvä ilmapiiri ja ihmisten viihtyvyys on mielettömän tärkeää! Olemme erittäin iloisia yrityskulttuurimme saamasta tunnustuksesta. Suomen Parhaiden Työpaikkojen joukkoon kuulumisesta on kiittäminen koko henkilöstöämme. Suuressa roolissa on myös meidän jokavuotiset sesonkiimme saapuvat kausityöntekijät, eli kiitos myös ihan jokaiselle heistä vuosien varrelta. Tämä on meidän yhteinen palkintomme”, Ecolorin tuotanto- ja henkilöstöjohtaja Sari Vilen toteaa.

Ecolor Parhaat työpaikat Suomi 2024 - Great Place To Work

Jaa uutinen somessa!

Jaa uutinen somessa!